Konu
:
Taze Otlu Tavuk Dolma
Yalnız Mesajı Göster
Taze Otlu Tavuk Dolma
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Otlu Tavuk Dolma
2 tavuk göğüs fileto
1 yemek kaşığı tereyağı
İç harcı için
1/3 demet maydanoz
3~4 dal taze kekik
3~4 dal taze biberiye
250 gr kaşar peyniri
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
1 fırın poşeti
Taze otlu tavuk dolma:
Tereyağı ve kaşar peyniri hariç içi için gerekli malzemeleri ince olacak şekilde kıyın
Kaşar peynirini küp şeklinde doğrayın
İçi için gerekli malzemeleri derin bir kapta karıştırın
Göğüs filetoları bıçak yardımıyla bir kenarından delip içini cep olacak şekilde açın
Hazırladığınız iç harcı tavuk etinin cep kısmına doldurun
Tavuk etinin dışını 1 yemek kaşığı tereyağı ile yağlayın
Fırın poşetine tavuk etini yerleştirip poşetin ağzını kapatın
Poşette 1-2 minik delik açıp fırın tepsisine yerleştirin
önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 30-40 dakika (kızarıncaya kadar) pişirin
Dilimleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul