Konu
:
Salçalı Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Salçalı Tavuk Göğsü
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Salçalı Tavuk Göğsü
Malzemeler:
3 tavuk göğsü
3 domates
2 kaşık salça
sarımsak
2 dal yeşil soğan
sıvı yağ
Yarım demet
maydanoz
Acı biber, tuz
Yapılışı:
Kemiksiz tavuk göğüsleri ortadan ikiye bölünür ve haşlanır
Genişçe bir tavaya iki kaşık sıvı yağ, ince ince doğranmış soğan, acı biber ve sarımsaklar alınıp kavrulur
Doğranmış domatesler de eklenip kavurmaya devam edilir
Bir su bardağı tavuk suyu eklenmiş salça ve tuzu ilave edilir
Haşlanıp süzülen tavuk göğüsleri tavaya alınıp kısık ateşte 5 dakika pişirilir
Ocaktan alındıktan sonra maydanoz yapraklanyla süslenip sıcak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul