Konu
:
İspanak Dolgulu Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
İspanak Dolgulu Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanak Dolgulu Tavuk Eti
4 parça tavuk göğüs eti
350 gr körpe ıspanak
1 soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 kırmızıbiber
200 gr labne peyniri
40 gr parmesan peyniri
Tuz
Karabiber
Ispanak dolgulu tavuk eti:
Fırını 200 dereceye ayarlayın
Tavuk göğüs etlerini yan tarafından enine keserek cep şeklinde açın
Bol suyla yıkanmış ıspanakları kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra renklerini koruması için soğuk sudan geçirin
Küçük parçalara kesin
Soğanın kabuğunu soyup yemeklik doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Küp doğranmış kırmızıbiberi ekleyip 4-5 dakika soteleyin
Ispanakları, labne ve parmesan peynirlerini ilave edin
Tuz, karabiber ile tatlandırın
Ispanaklı karışımı kaşıkla tavuk etlerinin içerisine doğru yerleştirin ve kenarlarını 1-2 kürdanla tutturun
Fırın kabına dizip üzerine yağ gezdirin
Tuz, karabiber serpiştirip fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul