Yalnız Mesajı Göster

Tarçınlı Ve Renkli Biberli Tavuk But

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Ve Renkli Biberli Tavuk But





4 kalçalı tavuk but
2 çubuk tarçın
1 dolmalık kırmızıbiber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık yeşil biber
6 diş sarımsak
10 kiraz domates
Yarım su bardağı kuru üzüm
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı

üzeri için
Kıyılmış maydanoz

Tarçınlı ve renkli biberli tavuk but:
Tavuk butlarını fırın kabına yerleştirin Biberlerin çekirdeklerini temizleyip şerit halinde doğrayın ve butların etrafına dağıtın Sarımsakların kabuklarını soymadan ekleyin çubuk tarçın, kuru üzüm ve kiraz domatesleri ilave edin üzerine zeytinyağı gezdirip tuz, karabiber serpiştirin Yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile üzerini kapatarak 200 dereceye ayarlanmış fırında 45 dakika pişirin üzerindeki folyo ve yağlı kağıdı alarak kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla