Konu
:
Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo
Yalnız Mesajı Göster
Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo
1 yuvarlak kabak
100 gr füme tavuk göğsü
Marinat için
1 çay bardağı erken hasat zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 dal dereotu
Tuz
Füme tavuk göğsü ile kabak carpaccıo:
Kabakları iyice yıkayın, kabuklarını soymadan incecik dilimleyin
Marinat için gerekli olan tüm malzemeleri mutfak robotunda çekin
Dilimlediğiniz kabakları zeytinyağlı marinatın içinde 1 saat dinlendirin
Kabak dilimlerini servis tabağına dizin
Tabağın ortasına ince dilimlenmiş füme tavuk göğsü yerleştirin
Zeytinyağlı marine sosunu kabakların üstüne gezdirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul