Konu
:
Tavuk Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Kapama
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Kapama
MALZEMELER
10 - 12 adet tavuk bageti
• 2 su bardağı pirinç
• 1 adet soğan
• 1 adet biber
• 2 yemek kaşığı salça
• 4 - 5 su bardağı tavuk suyu
• tuz
• karabiber
• pul biber
HAZIRLANIŞI
Pirinçler iyice yıkanarak tepsiye dizilir
Bagetler diğer taraftan haşlanır
Ayrı bir tencerede küp doğranmış soğan, biber ve salça kavrulur
Tepsideki pirincin üzerine sırasıyla bagetler dizilir
Soğanlı harç bagetlerin üstünde gezdirilir
4 - 5 bardak tavuk suyu tepsiye konularak fırında bagetlerin üzeri kızarana kadar pişirilir
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul