Konu
:
Baharatlı Tavuk Butları
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Tavuk Butları
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Tavuk Butları
800 gr tavuk but
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Birer çay kaşığı kekik ve biberiye
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Tuz
300 gr brokoli
1 kabak
250 gr ıspanak
Birer dolmalık sarı ve kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Baharatlı tavuk butları:
Zeytinyağı, kekik, pul biber, tuz ve biberiyeyle butları marine edin
Izgarada üzerileri kızarıncaya kadar iyice her tarafını pişirin
Sebzeleri yıkayıp sularını süzdürün ve iri doğrayın
üzerilerine tereyağı sürüp ızgarada pişirin
Hepsini harmanlayarak servis tabağına yerleştirin
Tuzla tatlandırıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul