Yalnız Mesajı Göster

Baharatlı Tavuk Butları

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatlı Tavuk Butları





800 gr tavuk but
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Birer çay kaşığı kekik ve biberiye
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Tuz
300 gr brokoli
1 kabak
250 gr ıspanak
Birer dolmalık sarı ve kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Baharatlı tavuk butları:
Zeytinyağı, kekik, pul biber, tuz ve biberiyeyle butları marine edin Izgarada üzerileri kızarıncaya kadar iyice her tarafını pişirin

Sebzeleri yıkayıp sularını süzdürün ve iri doğrayın üzerilerine tereyağı sürüp ızgarada pişirin Hepsini harmanlayarak servis tabağına yerleştirin Tuzla tatlandırıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla