Yalnız Mesajı Göster

Fırında Patatesli Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Patatesli Tavuk Eti





1 kg tavuk but
1 kg tavuk kanat
4 patates
3 diş ezilmiş sarımsak
Kekik
Kırmızı pul biber
Kimyon
Karabiber
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz

Fırında patatesli tavuk eti:
Patateslerin kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde kesin Derin bir kapta salça, baharat, zeytinyağı, ezilmiş sarımsak ve tuzu karıştırın Tavukları ve patatesleri bu sosa ilave edip 2-3 dakika kadar bekletin Fırın tepsisine yağlı kağıt serin Tavukları ve patatesleri tepsiye alıp 200 dereceye ayarlı fırında pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla