Konu
:
Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti
4 parça tavuk göğüs eti
1 kabak
2 havuç
350 gr taze fasulye
Yarım demet taze nane
1 limonun suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Naneli ve sebzeli tavuk eti:
Tavuk etlerine tuz, karabiber serpiştirip zeytinyağının yarısını üzerine gezdirin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin
Kabak, havuç ve fasulyeleri verev şekilde doğrayın ve buharda haşlayın
Naneyi yıkayıp mutfak robotunun karıştırma haznesine alın
Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında 1 dakika kavurun
Limon suyu, tuz ve sarımsaklı zeytinyağını naneye ekleyip püre haline gelinceye kadar karıştırın
Tavuk etlerini ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin
Nane sosunu sebzelere ekleyip karıştırın ve servis tabağına yayın
üzerine etleri yerleştirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul