Konu
:
Limonlu Tavuk Eti-1
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Tavuk Eti-1
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Tavuk Eti-1
4 tavuk göğüs eti inceltilmiş
1 su bardağı un
100 gr tereyağı
1/4 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı tavuk suyu
3 yemek kaşığı kapari
1 limon
Tuz
Karabiber
Süslemek için
Yarım çay bardağı ince kıyılmış nane
Limonlu tavuk eti:
Un, tuz ve karabiberi harmanlayarak bir tabağa alın
Tavuk etlerini una bulayın
Tereyağı ve zeytinyağını tavada ısıtın
Tavuk etlerini ekleyerek önlü arkalı 5’er dakika soteleyin
Tavuk suyunu ilave edin ve kısık ateşte suyunun yarısını çekene kadar pişirin
Limonu yıkayıp ince dilimleyin ve kapari ile birlikte etlere ekleyin
3 dakika daha pişirin
Tuz ve karabiber ile tatlandırın
Servis tabağına alın ve üzerine nane serpiştirerek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul