Konu
:
Misket Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Misket Tatlısı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Misket Tatlısı
Malzemeler:
1 Adet Yumuta
1 Kahve Fincanı Yoğurt
1 Kahve Fincanı Eritilmiş Margarin
2 Kahve Fincanı Pudra Şekeri
1 Çay Kaşığı Karbonat
Alabildiği Kadar Un
Kızartmak İçin: Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI :
İlk olarak geniş bir kapta 1 adet yumurtayı,1 kahve fincanı yoğurdu,1 kahve fincanı eritilmiş margarini,1 çay kaşığı karbonatı ve alabildiği kadar unu iyice karıştırın
Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene dek yoğurun
Hazırladığınız hamurun üzerine nemli bir bez örterek 20 dk dinlendirin
Sıvı yağı tercihen teflon bir tavaya alın
Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp,kızgın sıvı yağın içine atın ve çevirerek kızartın
Delikli kepçeyle servis tabağına aldığınız tatlıların üzerine pudra şekeri serpin
(isteğe göre hindistan cevizi ve tarçın serpebilirsiniz) Soğuyunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul