Konu
:
Çilekli Parseller
Yalnız Mesajı Göster
Çilekli Parseller
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çilekli Parseller
Malzemeler: Hamur icin:
10 cay bardagi un
250 gr
margarin
2 yumurta sarisi
1 tutam tuz
12
5 corba kasigi toz seker
Kremasi icin: 2
5 bardak sut
1 paket vanilyali puding
5 corba kasigi toz seker
Uzeri icin:
1
5 kilo cilek
1 bardak file badem
Yapilisi: 1) Firini 180 derece isitin
Unu, sekeri, margarini, yumurta sarilarini ve tuzu yogurun
Koyu kivama gelince elinizle yogurmaya devam edin
Hamuru top haline getirip aluminyum kagida sarin
1 saat buzdolabinda bekletin
2) Firin tepsisini yaglayin
Hamuru acin ve yerlestirin
Firinin orta kisiminda 20 dakika pisirin
Sogumasi icin bekletin
3) Kremasi icin 5 corba kasigi sutu, sekeri ve puding tozunu karistirin
Kalan sutu tencerede kaynatip puding malzemelerini ekleyip karistirin
Hemen ocaktan alin ve iyice sogutun
Kremayi tepside pismis hamurun uzerine yayin
Cilekleri de kremanin uzerine dizin
File badem ile susleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul