Konu
:
Fıstıklı Katmer
Yalnız Mesajı Göster
Fıstıklı Katmer
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fıstıklı Katmer
2 su bardağı un
1 su bardağı ayçiçeği yağı
¾ su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Tuz
Üzeri için
Kaymak
Yaban mersini
Frenk üzümü
İri çekilmiş Antep fıstığı
Fıstıklı katmer:
Geniş bir kapta un, su ve tuzu iyice yoğurun
Hamuru yarım saat dinlendirin
Hamuru oklavayla incecik yufka büyüklüğünde açın
İçini ayçiçeği yağıyla bolca yağlayın
Üzerine Antep fıstığı serpin
Yufkayı ikiye katlayın
Kare kesip tavada iki tarafını da iyice kızartın
Kaymak, yaban mersini, frenk üzümü ve iri çekilmiş Antep fıstığı ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul