Konu
:
Meyve Jöleli Cheesecake
Yalnız Mesajı Göster
Meyve Jöleli Cheesecake
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyve Jöleli Cheesecake
1 kat pasta tabanı
250 ml krema
400 gr labne peyniri
4 yemek kaşığı pudra şeker
2 tatlı kaşığı toz jelatin
2 paket vanilya
üzeri için
1 paket vişne jölesi
2 su bardağı karışık meyve (frambuaz~yaban mersini~kumkuat~frenk üzümü~böğürtlen)
Meyve jöleli cheesecake:
Jelatini küçük bir kaseye alın ve üzerine 2 yemek kaşığı su serpiştirin
Labne peyniri, vanilya ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın
Kremadan yarım çay bardağı ayırıp gerisini katılaşıncaya kadar çırpın ve labne peynirli karışıma ekleyin
Ayırdığınız kremayı bir cezvede ısıtın
Jelatini ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve kremaya ekleyin
Pasta tabanını 20 cm’lik pasta çemberi ile kesip içine yerleştirin
üzerine cheesecake karışımını doldurun ve 1 saat derin dondurucuda bekletin
Jöleyi tarifine göre hazırlayıp bekletin
Meyveleri cheesecake’in üzerine dizin
Jöleyi üzerine döküp derin dondurucuda donuncaya kadar bekletin
Dilimleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul