Konu
:
Pepeçura
Yalnız Mesajı Göster
Pepeçura
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pepeçura
1 kg siyah üzüm
6 su bardağı su
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı mısır nişastası
Pepeçura:
Siyah üzümü iyice yıkayın
Suyla birlikte bir tencerede kaynatın
Toz şekeri ekleyip 5 dakika daha kaynatın
Süzgeçten üzüm suyunu geçirin
Üzüm suyundan 1 su bardağı ayırıp nişastayla birlikte karıştırın
Pürüzsüz hale getirin
Kalan üzüm suyuna ekleyip sürekli karıştırarak pişirin
Küçük kaselere ya da kalıplara sıcak olarak paylaştırın
Buzdolabında iyice soğutup, katılaşınca servis tabağına ters çevirin
Üzümlerle süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul