Yalnız Mesajı Göster

Frambuazlı Cheesecake Kupları

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Frambuazlı Cheesecake Kupları





1 paket pötibör ya da yulaflı bisküvi
30 gr tereyağı (eritilmiş)
200 gr labne peyniri
1 yemek kaşığı pudra şeker
2 paket orman meyveli krem şanti
15 su bardağı soğuk süt
100 gr frambuaz
100 ml krema (çırpılmış)

Frambuazlı cheesecake kupları:
Bisküvileri mutfak robotunda çekerek ufalayın Tereyağını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın 200 dereceye ayarlanmış fırında ara ara karıştırarak rengi koyulaşıncaya kadar pişirin Soğumaya bırakın Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın Frambuazın yarısını mutfak robotunda püre haline getirin Labne peyniri ve pudra şeker ilave edip karıştırın ve bunu krem şantiye ekleyin Toz haline getirdiğiniz bisküvinin yarısını kuplara paylaştırın üzerine peynirli karışımı ilave edin En az 3 saat buzdolabında beklettikten sonra birer kaşık çırpılmış krema ekleyip frambuaz, kalan toz bisküvi ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla