Konu
:
Frambuazlı Cheesecake Kupları
Yalnız Mesajı Göster
Frambuazlı Cheesecake Kupları
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frambuazlı Cheesecake Kupları
1 paket pötibör ya da yulaflı bisküvi
30 gr tereyağı (eritilmiş)
200 gr labne peyniri
1 yemek kaşığı pudra şeker
2 paket orman meyveli krem şanti
1
5 su bardağı soğuk süt
100 gr frambuaz
100 ml krema (çırpılmış)
Frambuazlı cheesecake kupları:
Bisküvileri mutfak robotunda çekerek ufalayın
Tereyağını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın
200 dereceye ayarlanmış fırında ara ara karıştırarak rengi koyulaşıncaya kadar pişirin
Soğumaya bırakın
Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın
Frambuazın yarısını mutfak robotunda püre haline getirin
Labne peyniri ve pudra şeker ilave edip karıştırın ve bunu krem şantiye ekleyin
Toz haline getirdiğiniz bisküvinin yarısını kuplara paylaştırın
üzerine peynirli karışımı ilave edin
En az 3 saat buzdolabında beklettikten sonra birer kaşık çırpılmış krema ekleyip frambuaz, kalan toz bisküvi ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul