Konu
:
Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı
Yalnız Mesajı Göster
Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fransız Usulü Sütlü Yumurtalı Tatlı
425 ml süt
2 yumurta
85 gr toz şeker
1 yemek kaşığı vanilya özü
Fransız usulü sütlü yumurtalı tatlı:
Ramekinleri iyice yağlayın
Fırını 180 dereceye ayarlayın
Sos tenceresinde süt, vanilya ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin
Ocaktan alın ve soğumaya bırakın
Geniş bir kapta yumurtaları iyice çırpın
Yavaşça sütü ekleyip karıştırın
Ramekinleri yarısına gelecek kadar sıcak su dolu bir kaba yerleştirin
İki karışımı birleştirip iyice harmanlayın ve ramekinlere paylaştırın
20 dakika pişirip soğumaya bırakın
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul