Konu
:
Meyveli Jöleli Muhallebi
Yalnız Mesajı Göster
Meyveli Jöleli Muhallebi
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyveli Jöleli Muhallebi
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 parça damla sakızı
1 paket vanilya
4 yemek kaşığı un
1 paket çilekli jöle
200 gr orman meyvesi
(frambuaz~böğürtlen~frenk üzümü)
Süslemek için
Krema
Nane yaprağı
Meyveli jöleli muhallebi:
Süt, şeker, vanilya, damla sakızı ve unu bir tencerede orta ateşte koyulaşıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin
Ocaktan alıp bardak veya kaselerin 3/4’ünü doldurun
Buzdolabında soğutun
Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın
Meyveleri muhallebilerin üzerine yerleştirin
Jöleyi üzerine ekleyin ve tekrar buzdolabına alarak jöle donuncaya kadar bekletin
Üzerini krema ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul