Konu
:
Nazlı Aş
Yalnız Mesajı Göster
Nazlı Aş
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nazlı Aş
2 su bardağı Osmancık pirinç
2 su bardağı su
1 su bardağı toz şeker
Antep fıstığı
Tarçın
Nazlı aş:
Pirinci havanda bulgur gibi oluncaya kadar dövün
Suyu kaynatıp pirinçleri ilave edin ve ateşi kısarak pişirin Koyulaşmaya başlayınca toz şekeri ilave edip karıştırın
Birkaç dakika daha pişirip ateşi kapatın
Kaselere paylaştırıp üzerini tarçın veya Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul