Konu
:
Sakızlı Vişne Muhallebisi
Yalnız Mesajı Göster
Sakızlı Vişne Muhallebisi
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sakızlı Vişne Muhallebisi
1 litre süt
1
5 kahve fincanı toz şeker
2 kahve fincanı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket damla sakızı
300 gr dondurulmus vişne
Süslemek için
İnce kıyılmış kavrulmuş badem
Çilekli rulo bisküvi
Sakızlı vişne muhallebisi:
Dondurulmuş vişneleri tel süzgece alıp çözülmeleri sağlayın
Eriyen suyu bir kapta toplayın
Süt, şeker, un ve vişne suyunu tencerede iyice karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin
Ufalanmış sakızı ve tereyağını ekleyip mikserle çırpın
Vişne tanelerinden birazını minik bardakların içine paylaştırın
Üzerine muhallebi ilave edin
Tekrar vişne tanelerinden ekleyin
Son olarak üzerini rulo gofret ve bademlerle süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul