Yalnız Mesajı Göster

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı





1 paket muzlu puding
2 su bardağı süt
Yarım paket toz kremşanti
Yarım su bardağı soğuk süt
1 su bardağı mısır gevreği
1 muz
1 çay bardağı fındık

Süslemek için
2 yemek kaşığı file fındık
Çikolatalı pasta süslemeleri

Muzlu ve mısır gevrekli tatlı:
Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin Ilınmaya bırakın Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ekleyip karıştırın Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ekleyin Buzdolabına alıp 1 gece bekletin Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla