Konu
:
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı
1 paket muzlu puding
2 su bardağı süt
Yarım paket toz kremşanti
Yarım su bardağı soğuk süt
1 su bardağı mısır gevreği
1 muz
1 çay bardağı fındık
Süslemek için
2 yemek kaşığı file fındık
Çikolatalı pasta süslemeleri
Muzlu ve mısır gevrekli tatlı:
Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin
Ilınmaya bırakın
Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin
Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ekleyip karıştırın
Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın
Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ekleyin
Buzdolabına alıp 1 gece bekletin
Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin
Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul