Konu
:
Vişneli Ve Yoğurtlu Jole
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Ve Yoğurtlu Jole
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Ve Yoğurtlu Jole
1 + 3/4 su bardağı dondurulmuş vişne
2 su bardağı vişne suyu
1
5 yemek kaşığı toz jelatin
1 su bardağı az yağlı yoğurt
Süslemek için
Nane yaprakları
Vişneli ve yoğurtlu jole:
Kadehlere vişneleri paylaştırın
İçi buz dolu bir kaseye kadehleri yan yatırın
Vişne suyunun yarısını bir tencereye alın
Kaynamaya yakın ocaktan alıp, üzerine 1 yemek kaşığı toz jelatin serpin
Jelatin çözülene kadar karıştırın
Vişne suyunun yarısını vişnelerin üzerine döküp, hafif donana kadar buz dolu kasede eğik olarak bekletin
Kalan vişne suyunu ısıtın
İçine jelatin ilave ederek eritin ve yoğurtla karıştırın
Yoğurtlu karışımı vişnelerin üzerine aktarıp buzdolabına alın
Donunca üzerlerini nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul