Konu
:
Berry Gratin
Yalnız Mesajı Göster
Berry Gratin
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Berry Gratin
140 gr çilek (ikiye ve dörde bölünmüş)
80 gr frambuaz
50 gr yaban mersini
1 limonun rendelenmiş kabuğu
100 gr beyaz çikolata
140 ml krema
2 yemek kaşığı pudra şeker
Berry gratin:
Frambuaz, yaban mersini ve çilekleri ramekinlere paylaştırın
Rendelenmiş limon kabuğu serpiştirin ve üzerlerini örterek buzdolabında soğutun
Çikolataları küçük parçalara ayırın
Kremayı küçük bir sos tenceresine alıp kaynatmadan ısıtın
Çikolataları içine atın ve eriyinceye kadar karıştırın
Oda sıcaklığında soğumaya bırakın
Fırını ısıtın
Çikolatayı kaşıkla ramekinlerdeki meyvelerin üzerine paylaştırın
Pudra şeker serpiştirip fırın ızgarasında 3-4 dakika pişirin
Fırından çıkartıp bekletmeden servis yapın
Ramekin: Sufle ve benzeri tatlıların yapımında kullanılan porselen küçük kaseler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul