Konu
:
Hurma Bohçası
Yalnız Mesajı Göster
Hurma Bohçası
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hurma Bohçası
12 uzun iri hurma
5 kuru incir
1 su bardağı soyulmuş badem
1 tutam tarçın
50 gr tuzsuz beyazpeynir
2 diş karanfil
Yarım armut
1 limonun suyu
Hurma bohçası:
Hurmaları keskin bir bıçakla uzunlamasına kesin ve çekirdeklerini çıkarın
İncirleri yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayın
Bademler, karanfil ve incirleri 1 tutam tarçın ekleyip robottan geçirin ve püre haline getirin
Armutun çekirdekli kısmını temizleyip uzunlamasına ince dilimler halinde doğrayın
Kararmaması için limonlu suda bekletin
Beyazpeynir ve armut dilimlerini aynı büyüklükte küp şeklinde doğrayın
İncirli malzemeyi hurmaların içine doldurun ve servis tabağına dizin
Peynir ve armut küpleriyle süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul