Konu
:
Kat Be Kat Paluze
Yalnız Mesajı Göster
Kat Be Kat Paluze
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kat Be Kat Paluze
1 çay bardağı vişne suyu
1 çay bardağı elma suyu
1 su bardağı nar suyu
3 yemek kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı nişasta
Yarım paket kare bisküvi
1 su bardağı ceviz içi
Süslemek için
Nane yaprağı
Ceviz içi
Kat be kat paluze:
Bisküvileri elinizle ufalayarak iri dövülmüş ceviz içi ile karıştırın
Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız kadehin 1/3’ini dolduracak şekilde aktarıp soğumaya bırakın
Soğuyunca üzerine cevizli bisküvi serpiştirin
Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya bırakın
Soğuyunca üzerine tekrar cevizli bisküvi serpiştirin
Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya bırakın
Üzeri tamamen donunca nane yaprağı ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul