Konu
:
Gasefe
Yalnız Mesajı Göster
Gasefe
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gasefe
250 gr kuru kayısı
2 su bardağı su
1 su bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı iri çekilmiş ceviz
Gasefe:
Kuru kayısıları 5 saat suda bekletin
Su ve tozşekeri kaynatın
Kayısıları ilave edip 30 dakika kısık ateşte pişirin
Pişen kayısıları servis tabağına alın ve tereyağını eritip kayısıların üzerine dökün
Üzerini ceviz ve dövülmüş antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul