Konu
:
Hindistancevizli Puding
Yalnız Mesajı Göster
Hindistancevizli Puding
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindistancevizli Puding
2 su bardağı süt
2 yumurta
3 yumurta sarısı
1
5 çay bardağı tozşeker
1 çorba kaşığı buğday nişastası
1 çay bardağı hindistan cevizi rendesi
1 paket vanilya
Hindistancevizli puding:
Süt, vanilya ve hindistancevizi rendesinin yarısını tencereye alıp kaynatın
Süzüp soğumaya bırakın
2 yumurta, yumurta sarıları ve tozşekeri bir kapta köpük köpük oluncaya kadar çırpın
Soğuk sütü azar azar dökerek ilave edin, nişastayı ekleyin
Mikserle iyice çırpın
4 küçük metal kaseyi suyla ıslatın
Hazırladığınız karışımı kaselere paylaştırıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika benmari usulü pişirin
Kaseleri fırından alıp soğumaya bırakın ve servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın
Hindistancevizi rendesi ile süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul