Konu
:
Armut Carpaccio
Yalnız Mesajı Göster
Armut Carpaccio
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armut Carpaccio
Armut
4 yemek kaşığı limon suyu
5 yemek kaşığı çikolata sosu
4 dilim hazır kek
4 yemek kaşığı krema
100 gr kavrulmuş tuzsuz Antep fıstığı
Armut carpaccio:
Armutların kabuklarını soyun ve kararmaması için limon suyuyla ovalayın
Her armudu enine dilimleyin ve her dilimin arasına çikolata sosu sürerek dilimleri birbirine tutturun
Kavrulmuş fıstıkları tabağın etrafına dilediğiniz şekilde serpin
Kremayı mikserle iyice çırpın
Üst üste dizilmiş armut dilimlerini bütün olarak yuvarlak kestiğiniz kek diliminin üzerine yerleştirip servis tabağına alın
Kremayla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul