Yalnız Mesajı Göster

Armut Carpaccio

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Carpaccio





Armut
4 yemek kaşığı limon suyu
5 yemek kaşığı çikolata sosu
4 dilim hazır kek
4 yemek kaşığı krema
100 gr kavrulmuş tuzsuz Antep fıstığı

Armut carpaccio:
Armutların kabuklarını soyun ve kararmaması için limon suyuyla ovalayın Her armudu enine dilimleyin ve her dilimin arasına çikolata sosu sürerek dilimleri birbirine tutturun

Kavrulmuş fıstıkları tabağın etrafına dilediğiniz şekilde serpin Kremayı mikserle iyice çırpın
Üst üste dizilmiş armut dilimlerini bütün olarak yuvarlak kestiğiniz kek diliminin üzerine yerleştirip servis tabağına alın Kremayla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla