Konu
:
Merengli Şeftali Kupları
Yalnız Mesajı Göster
Merengli Şeftali Kupları
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merengli Şeftali Kupları
120 gr labne peynir
1 paket vanilya
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
50 gr küçük mereng
3 şeftali
Yarım çay bardağı frambuaz
Süslemek için
Nane yaprakları
Merengli şeftali kupları:
Yoğurt, şeker ve vanilyayı karıştırın
Labne peynirini ekleyip pürüzsüz bir hale gelinceye kadar çırpın
Merenglerin 4 tanesini ayırıp geri kalanını kırarak ufalayın
Şeftalileri yıkayıp ince dilimleyin
Peynirli karışımın 1/3’ünü kuplara paylaştırın
Şeftali dilimleri ve frambuaz dizin
Mereng kırıntısı serpiştirin ve üzerine tekrar peynirli karışımdan ekleyin
Kuplar dolana kadar işlemi sırasıyla tekrarlayın
En üste şeftali dilimi, mereng ve nane yaprağı yerleştirin
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul