Konu
:
Portakal Peltesi-2
Yalnız Mesajı Göster
Portakal Peltesi-2
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakal Peltesi-2
6 portakal
1
5 su bardağı su
4 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı tozşeker
3 yemek kaşığı portakal kabuğu
Portakal peltesi:
Portakalların kabuğunu rendeleyin ve acılığının gitmesi için iki defa 5 dakika kaynatın
Portakalların suyunu sıkıp tencereye alın
Su, tozşeker, nişasta ve rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyip orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin
İçi oyulmuş portakallara doldurup nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul