Konu
:
Fındıklı Muz Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Fındıklı Muz Kızartması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fındıklı Muz Kızartması
2 muz
1 su bardağı un
1 kahve fincanı ince çekilmiş fındık içi
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı nişasta
50 gr tereyağı
Taze çekilmiş karabiber
Fındıklı muz kızartması:
Hamur yoğurma kabında elenmiş un, kabartma tozu ve fındık içini harmanlayın
Azar azar su ilave ederek sıvı bir hamur elde edin
Muzları üç eşit parçaya kesip sırasıyla nişastaya ve sıvı hamura bulayın
Tereyağını bir tavada ısıtıp muzları kızartın
Servis tabağına alıp isteğe göre taze çekilmiş karabiber, krema yada bal ile servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul