Konu
:
Dondurmalı Dantel Krep
Yalnız Mesajı Göster
Dondurmalı Dantel Krep
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dondurmalı Dantel Krep
Krep hamuru için
2 yumurta
4 çorba kaşığı süt
5 çorba kaşığı un
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi
1~2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tutam tuz
İç malzeme
8 top kaymaklı dondurma
1 kivi
1 malta eriği
1 nektarin
1 çorba kaşığı pudraşeker
Birkaç kiraz
Dondurmalı dantel krep:
Yumurta, süt, un, vanilya, hindistancevizi ve tuzu bir kapta mikserle çırpın
Teflon tavayı yağlayıp hafif ısıtın
Hamuru tavaya dantel şeklinde bir görünüm elde edecek şekilde akıtıp pişirin
Hafif pembeleşinçe ocaktan alın
Diğer üç krebi de aynı şekilde hazırlayın
Soğumaya bırakın
Meyveleri soyup dilimleyin
Krepleri servis tabağına alıp kenarlarını meyvelerle süsleyin
Dondurma toplarını kreplerin içlerine paylaştırıp üzerlerine pudraşekeri serpiştirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul