Konu
:
Dondurmalı Fransız Tostu
Yalnız Mesajı Göster
Dondurmalı Fransız Tostu
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dondurmalı Fransız Tostu
4 dilim beyaz tost ekmeği
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı toz şeker
250 gr çilek
1 yemek kaşığı toz şeker
4 top vanilyalı dondurma
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Dondurmalı Fransız tostu:
Bir kapta süt, yumurta, vanilya ve şekeri mikserle çırpın
Ekmek dilimlerinin iki tarafını da bu karışıma iyice bastırın
Tavaya bir çay bardağı ayçiçeği yağı aktarıp ekmeklerin her iki tarafını da kızartın ve soğumaya bırakın
Çilekleri doğrayın ve bir tencerede şekerle birlikte suyunu çekinceye kadar pişirin
Ekmekleri servis tabağına alın
Üzerlerine çilek püresini paylaştırın
Bir top dondurma ilave edip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul