Yalnız Mesajı Göster

Yumurtalı Ayşe Fasulye

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yumurtalı Ayşe Fasulye



MALZEMELER
500 gr taze fasulye
3 adet yumurta
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 corba kasigi yogurt
2 dis sarimsak
Tuz,
karabiber


Fasulyeleri ayıklayin, yikayin ve yarim cm seklin de doğrayın Soğanı rendeleyin
Tencere de sıvı yağla birlikte soğani kavurunFasulyeleri haslayin, suyunu suzun,elinizle iyice sIkIn
Kavrulan sogana ekleyin, kavurun
Fasulyelere yumurtaları kırın,karistirin,tuzu ve karabiberi ekleyip pisirin
Uzerine sarmisakli yogurt dokun,servis yapin




Mormeneksemden

Alıntı Yaparak Cevapla