Konu
:
Yumurtalı Ayşe Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Yumurtalı Ayşe Fasulye
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yumurtalı Ayşe Fasulye
MALZEMELER
500 gr
taze fasulye
3 adet yumurta
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 corba kasigi yogurt
2 dis sarimsak
Tuz,
karabiber
Fasulyeleri ayıklayin, yikayin ve yarim cm seklin de doğrayın
Soğanı rendeleyin
Tencere de sıvı yağla birlikte soğani kavurun
Fasulyeleri haslayin, suyunu suzun,elinizle iyice sIkIn
Kavrulan sogana ekleyin, kavurun
Fasulyelere yumurtaları kırın,karistirin,tuzu ve karabiberi ekleyip pisirin
Uzerine sarmisakli yogurt dokun,servis yapin
Mormeneksemden
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul