Konu
:
Soslu Kereviz Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Kereviz Kızartması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Kereviz Kızartması
2 orta boy kereviz(çok büyük olanlarını seçmeyin, elma dilimine uygun olmaları iyi olur)
1 yumurta
Yarım yemek kaşığı un
Yarım yemek kaşığı biber salçası
Yarım su bardağı süt
Tuz, karabiber
Kızartmak İçin:
Yarım su bardağı sıvıyağ
Derince bir kapta yumurta,un salça,süt, tuz ve karabiberi pütürsüz oluncaya kadar karıştırın
Kerevizleri soyup elma dilimleri şeklinde dilimleyip sosun içine atıp sosun kerevizlere iyice bulanmasını sağlayın
Bir kızartma tenceresine sıvıyağı alıp kerevizleri arkalı önlü kızartın
Sarımsaklı yoğurt ya da domatesli sos ile servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul