Yalnız Mesajı Göster

Enginar Carpaccio Ve Bebek İç Bakla

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginar Carpaccio Ve Bebek İç Bakla




4 kişilik

Malzemeler:
Körpe fesleğen çiçekleri
4 adet ayıklanmış enginar kalbi
1 su bardağı ayıklanmış ve haşlanmış iç bakla
100 gr kestane mantarı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 küçük diş sarımsak
1 çorba kaşığı trüf mantar yağı
Tuz
Çektirilmiş Karabiber

Hazırlanışı:
Mantarları doğrayın ve ezilmiş sarımsak ve dört kaşık zeytinyağı ile ateşte soteleyin Sotelenen mantarları ateşten alın ve soğumaya bırakın Soğuduktan sonra blenderdan geçirdiğiniz mantarları, tuz, karabiber ve trüf mantar yağı ile lezzetlendirin Enginarları hafif diri kalabilecekleri şelikde haşlayın, incecik dilimler halinde kesin ve servis tabağına dizin Üzerlerine trüflü mantar sosu gezdirdikten sonra iç baklalar ve fesleğen tomurcuklarını serpiştirip dekore edin

Alıntı Yaparak Cevapla