Konu
:
Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz
Yalnız Mesajı Göster
Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz
Malzemeler
1 demet kuşkonmaz
Dijon Vinegret sos için
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı balsamik sirke
1 tatlı kaşığı Dijon hardalı
1 tutam tuz, karabiber
Hazırlanışı
Kuşkonmazları temizleyip yıkayın
Daha sonra sudan kolay çıkartabilmek için bağlayabilirsiniz
Kaynar tuzlu suda kalınlıklarına göre 5-10 dakika pişirin
soğuk servis yapılacağı için pişmesini durdurmak için kaynar sudan soğuk suya alın
Sos malzemesi çırpın
Bir bardağın dibine sos koyarak kuşkonmazları içine yerleştirin veya kuşkonmazları tabağa koyup üzerine sos gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul