Yalnız Mesajı Göster

Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz





Malzemeler
1 demet kuşkonmaz

Dijon Vinegret sos için
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı balsamik sirke
1 tatlı kaşığı Dijon hardalı
1 tutam tuz, karabiber

Hazırlanışı
Kuşkonmazları temizleyip yıkayın Daha sonra sudan kolay çıkartabilmek için bağlayabilirsiniz Kaynar tuzlu suda kalınlıklarına göre 5-10 dakika pişirin soğuk servis yapılacağı için pişmesini durdurmak için kaynar sudan soğuk suya alın Sos malzemesi çırpın Bir bardağın dibine sos koyarak kuşkonmazları içine yerleştirin veya kuşkonmazları tabağa koyup üzerine sos gezdirin

Alıntı Yaparak Cevapla