Konu
:
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi
Yalnız Mesajı Göster
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jülyen Sebzeli Bezelye Püresi
400 gr haşlanmış bezelye
2 diş sarımsak
1 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Muskat
2 havuç
2 kabak
4 dilim pastırma
Jülyen sebzeli bezelye püresi: Soğanı küp şeklinde doğrayıp 2 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Bezelye ile kavrulmuş soğanı mutfak robotunda çekerek püre haline getirin
Sarımsakları rendeleyip 2 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyin
Bezelye püresini ekleyip karıştırın
Tuz, karabiber ve muskat ekleyin
Sebzeleri jülyen doğrayın ve zeytinyağında soteleyin
Pastırma dilimlerini ekleyip karıştırın
Bezelye püresini servis kaselerine paylaştırın
üzerine sotelenmiş sebzeleri yerleştirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul