Konu
:
Soslu Kereviz Sapları
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Kereviz Sapları
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Kereviz Sapları
16 kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı krem peynir
Yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
1 çay bardağı yeşil zeytin
Soslu kereviz sapları:
Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın
1
5 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın
Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin
Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın
Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin
Sos ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul