Yalnız Mesajı Göster

Soslu Kereviz Sapları

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Kereviz Sapları





16 kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı krem peynir
Yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
1 çay bardağı yeşil zeytin

Soslu kereviz sapları:
Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın 15 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin

Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin Sos ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla