Konu
:
Sucuklu Mantar Güveç
Yalnız Mesajı Göster
Sucuklu Mantar Güveç
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sucuklu Mantar Güveç
1 kangal sucuk
500 gr mantar
3 soğan
3 diş sarımsak
3 domates
2 sivri biber
4 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
100 gr kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Sucuklu mantar güveç:
Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın
Sivri biberleri temizleyip doğrayın
Soğanları soyup küp doğrayın
Sarımsakları soyup ezin
Mantarları temizleyip kararmaması için limonlu su da bekletin
Yağı tavada kızdırıp soğan ve sarımsağı soteleyin
Sırasıyla domates, sivri biber, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırarak 5 dakika kavurun
Mantarları süzüp tavaya ilave edin
Suyunu bırakıp çekene kadar 2-3 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın
Küçük güveçlere domates soslu mantar ve küp kesilmiş sucuğu paylaştırın
üzerine kaşar peynirini serpiştirin
Peynir eriyinceye kadar 10 dakika pişirip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul