Konu
:
Zeytinyaglı Taze Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyaglı Taze Barbunya
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyaglı Taze Barbunya
500 gr taze barbunya
1 orta boy sogan
1 tane havuc
2 tane domates
yarim cay bardagi zeytinyagi
yarim kasik domates salcası
1 kücük kesme seker
Yapılışı:
sogani yemeklik dograyip ,zeytinyagla kavuralim , domateside küp küp dograyip onuda ekleyip hafifce kavurmaya devam edelim
salcasinida ekledikten sonra havucu , barbunyayi , sekeri de koyup
2 su bardagi suyuda ekleyip, barbunyalaryumusayincaya kadar kisik ateste pisirelim
soguduktan sonra
servis tabagina alip
üzerine dereotu koyalim
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul