Yalnız Mesajı Göster

Etli Yaz Türlüsü

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Yaz Türlüsü





200 gr kuşbaşı kuzu eti
1 patlıcan
1 havuç
1 kabak
3 domates
1 soğan
1 patates
4~5 mantar
200 gr taze fasulye
1 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı su
Tuz
Karabiber

Etli yaz türlüsü:
Soğanı ince doğrayıp bir tencerede tereyağı ile kavurun Soğanlar pembeleşince kuşbaşı etleri ekleyin Alaca soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış patlıcan, havuç ve kabağı, temizlenmiş ve doğranmış fasulye ile mantarları ilave edin Doğranmış domatesleri ekleyin

Tuz ve karabiber ekleyin ve dört bardak su ekleyin Etler iyice pişinceye kadar yüksek ateşte pişirin Ocaktan alınca yarım saat dinlendirin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla