Konu
:
Etli Yaz Türlüsü
Yalnız Mesajı Göster
Etli Yaz Türlüsü
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Yaz Türlüsü
200 gr kuşbaşı kuzu eti
1 patlıcan
1 havuç
1 kabak
3 domates
1 soğan
1 patates
4~5 mantar
200 gr taze fasulye
1 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Etli yaz türlüsü:
Soğanı ince doğrayıp bir tencerede tereyağı ile kavurun
Soğanlar pembeleşince kuşbaşı etleri ekleyin
Alaca soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış patlıcan, havuç ve kabağı, temizlenmiş ve doğranmış fasulye ile mantarları ilave edin
Doğranmış domatesleri ekleyin
Tuz ve karabiber ekleyin ve dört bardak su ekleyin
Etler iyice pişinceye kadar yüksek ateşte pişirin
Ocaktan alınca yarım saat dinlendirin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul