Yalnız Mesajı Göster

Pastırmalı Ve Yumurtalı Pazı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Ve Yumurtalı Pazı





1 demet pazı
2 soğan
100 gr çemensiz pastırma
2 çorba kaşığı sıvıyağ
4 yumurta
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
karabiber

Pastırmalı ve yumurtalı pazı:
Pazı yapraklarını bol suyla yıkayıp süzün ve ince ince doğrayın Soğanları soyup kıyın Sıvıyağı bir tavada ısıtıp soğan ve pazıyı soteleyin Tavaya sıcak suyu ekleyip kapağını kapatın ve pazılar suyunu iyice çekene kadar pişirin

Pastırmaları iri parçalara doğrayın Pazılı karışıma ekleyip karıştırın

Pazıların üzerine 4 göz açın Açtığınız gözlere yumurtaları kırın Tuz ve karabiber serpip tavanın kapağını kapatın Yumurta
akları katılaşana kadar pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla