Konu
:
Hindili Taze Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Hindili Taze Fasulye
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindili Taze Fasulye
3 çorba kaşığı margarin
1 kg taze fasulye
200 gr hindi kuşbaşı
3 soğan
2 domates
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı limon suyu
Tuz
Hindili taze fasulye:
Fasulyeleri temizleyip yıkayın
Soğanları soyup ince ince kıyın
Luna margarini tencerede eritip soğanlar pembeleşinceye kadar sote edin
Kuşbaşı hindi etlerini ekleyip sık sık karıştırarak kavurun
Domatesleri soyup küp küp doğrayın ve salça ile birlikte kavrulmakta olan etlere ilave edin
Biraz suyunu çektikten sonra fasulyeyi ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin
Tuz ve limon suyunu ilave edip 5-6 dakika pişirin
Fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın
Şefin Yorumu :
SAĞLIK KÜPÜ
B2, B6, B12 vitaminleri, potasyum ve çinko açısından zengin olan hindi eti ile A VE C vitaminleri ile kalsiyum açısından zengin olan taze fasulyenin sentezi
Son derece sağlıklı ve lezzetli bir yemek
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul