Konu
:
Zeytinyağlı Taze Fasulye Dizme
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Taze Fasulye Dizme
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Taze Fasulye Dizme
1 kg çalı fasulyesi
500 gr tavuk kanat
3 soğan
2 domates
10 kiraz domates
1 çay bardağı ayçiçeğiyağı
2 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz
karabiber
Zeytinyağlı taze fasulye dizme :
Çalı fasulyelerinin kılçıklarını temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin
Tavukkanatlarını yıkayıp süzün
Soğanları soyup zar şeklinde doğrayın
Kiraz domatesleri yıkayıp suyunu süzün
Domatesi soyup küp şeklinde doğrayın
Ayçiçeği yağını tencerede ısıtın
Soğanı ilave edip soteleyin
Sırasıyla tavuk eti, fasulye ve küp doğranmış domatesi ekleyip 2-3 dakika soteleyin
Sıcak suyu ekleyin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Tencerenin kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayana kadar pişirin
Kiraz domatesleri ekleyip 4-5 dakika daha pişirin
Ocaktan alın
Üzerine pul biber serpip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul