Konu
:
Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye
1 kg taze çalı fasulyesi
1 yemek kaşığı elma sirkesi
4 yemek kaşığı zeytinyağı
6 arpacık soğanı
3 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
Yarım limonun suyu
Yarım çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber
Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye:
Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye için öncelikle Fasulyelerin saplarını temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin
Bir tencerede su kaynatıp içine sirke ilave edin ve fasulyeleri bu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın
Tencereden çıkartıp soğuk su dolu bir kasenin içine aktarın
Soğanların kabuklarını soyup ince doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Fasulyeleri ekleyerek 3 dakika soteleyin
Limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın
1 dakika daha pişirdikten sonra tabağa aktarın
Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye şu anda hazırlandı ve sıcak ya da ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul