Konu
:
Safranlı Kereviz
Yalnız Mesajı Göster
Safranlı Kereviz
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Safranlı Kereviz
2 kereviz
10 küçük havuç
1 soğan
1 patates
50 gr tereyağı
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı krema
2
5 su bardağı tavuk suyu
1 tutam safran
Tuz
Üzeri için
Roka yaprakları
Safranlı kereviz:
Patates ve kerevizlerin kabuklarını soyup iri küp şeklinde doğrayın
Limonlu suda bekletin
Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağıyla pembeleşinceye kadar kavurun
Safranı ekleyin
Havuç, patates, ince kıyılmış sarımsak ve kerevizleri tencereye ekleyip 5 dakika soteleyin
Tavuk suyunu ilave edin ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin
Tuz ve kremayı ekleyip karıştırın
Yemeği servis tabağına alın
Üzerine ince kıyılmış roka serpiştirerek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul