Konu
:
Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar
Yalnız Mesajı Göster
Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar
5 pancar
Taze çekilmiş karabiber
Deniz tuzu
Yarım limon ve portakal kabuğu
250 gr fındık
1 diş sarımsak
1 avuç dolusu taze nane
Zeytinyağı
Narenciye ve fındık soslu pancar:
Kabuklu pancarların üzerine deniz tuzu ve karabiber serpin
üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 170 dereceye ayarlanmış fırında 1-1
5 saat pişirin
Yumuşayınca kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde kesin
Tuz ve zeytinyağıı üzerlerine gezdirip harmanlayın
Limon ve portakal kabuklarını uzun ince şeritler halinde kesip fırınlayın
Dövülmüş fındık ve ince kıyılmış naneyle karıştırın
Dövülmüş sarımsak ve biraz zeytinyağı ekleyip hepsini birlikte harmanlayın
Zeytinyağı ve tuzla harmanladığınız pancarları tabağa dizip, üzerine sosu gezdirin
Bekletmeden servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul