Konu
:
Köpük Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Köpük Karnabahar
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Köpük Karnabahar
1 orta boy karnabahar
2 yumurta sarısı
2 yumurta akı
2 su bardağı hazır patates püresi
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Köpük karnabahar:
Karnabaharları çiçek çiçek ayırın
Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın
Süzüp çatalla ezerek püre yapın
Karnabahar, yumurta sarısı, zeytinyağı, peynir, patates püresi ve tuzu bir kapta harmanlayın
Yumurta aklarını ayrı bir kapta çırpıp karışıma ekleyin
Hazırlanan malzemeyi küçük fırın kaselerine paylaştırıp 200 dereceye ayarlı fırında 8-10 dakika pişirin, sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul