Konu
:
Maş Fasulyeli Kereviz
Yalnız Mesajı Göster
Maş Fasulyeli Kereviz
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Maş Fasulyeli Kereviz
8 temizlenmiş kereviz
2 çay bardağı maş fasulyesi
1 soğan
1 havuç
2 dal dereotu
1 portakalın suyu
1 çay bardağı su
8 tatlı kaşığı zeytin yağı
2 çay kaşığı toz şeker
Maş fasulyeli kereviz:
Maş fasulyesini bir gece öncesinden ıslatıp ertesi gün suyla yıkayıp süzün
Soğanı soyup kıyın
Havucu soyup zar şeklinde doğrayın
Soğanı bir çay kaşığı tuz ile ovun
Rendelenmiş havucu ekleyip bir kapta harmanlayın
Zeytin yağı, su ve portakal suyunu bir kasede karıştırın
Kerevizleri tabanı düz bir tencereye yan yana dizin
Üzerlerine maş fasulyeli karışımı paylaştırıp zeytinyağlı sosu gezdirerek dökün
Şekeri serpin
Kaynayınca çok kısık ateşte kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin
Dereotu ile süsleyip soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul